Ajándékozz könyvet karácsonyra! – Adunk hozzá néhány tippet!

A könyv az egyik legjobb karácsonyi ajándék! Legyen szó kisiskolásról vagy nagymamáról, egy igazán jó olvasmánynak biztosan mindenki örül, ráadásul még olyan ajándékot is adsz, ami értéket képvisel. Nézzük, kinek mit válassz!

Apukának

Barabási Albert-László a kor egyik neves, magyar származású kutatója, akinek munkássága a hálózatok tudományára épül. A képlet című könyvében a siker törvényszerűségeit mutatja meg, miközben mindennapi példákból táplálkozik. Tökéletes ajándék egy olyan apukának, aki szeret elmélyedni a világ dolgaiban és annak törvényszerűségeiben.

Anyukának

Egy izgalmasnak ígérkező olvasmányt ajánlunk az anyukáknak, J. K. Rowling Az élet dolgai – A kudarc mellékes haszna és a képzelet fontossága című könyvét. A világhírű írónő gondolatai igazán hasznosak és megszívlelendőek mindenki számára. Tökéletes olvasány a karácsonyfa alatt!

Kisöcsinek

A kisöcsédet lepd meg Bartos Erika: Brúnó Budapesten című könyvsorozatának első részével! A Buda tornyai mesébe foglalva mutatja be a gyerekeknek azokat a budapesti helyeket, amik számukra is izgalmasak lehetnek. Mi vár még a tesódra a szuper sztorikon kívül? Sok-sok fotó és egy játékos feladatokkal tűzdelt foglalkoztató!

Nagyinak

A magyar gasztronómia egyik legismertebb személyisége Borbás Marcsi, akit biztosan minden nagymama ismer és szeret. Magyarország finom – Szívem csücske, ország sarka című könyvében olyan tájakra kalauzolja el az olvasót, melyek számára fontosak. A szép képekkel és szuper receptekkel teletűzdelt olvasmány igazán jól mutat majd a fa alatt!

A karácsonyi ajándékok kiválasztása igazán nehéz tud lenni, ha azonban picit koncentrálsz és belegondolsz abba, hogy mit is kedvelnek szeretteid, akkor tudsz majd olyat választani, ami örömet okoz nekik. Miért ne lehetne ez egy jó könyv?