Felvételi

A Szent István Egyetem képzéseire a központi felsőoktatási felvételi eljárás keretében elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. A képzés kiválasztását követően egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolítható a felvételi jelentkezés és nyomon követhető az eljárás folyamata.

2018. szeptemberében induló képzésekre vonatkozó felvételi eljárás kezdete: 2017. december vége

Jelentkezési határidő: 2018. február 15.

Hitelesítés határideje (ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő adatlap postára adásával): 2018. február 20.

Felvételi döntés várható időpontja: 2018. július 25.

Az általános felvételi eljárás során összesen maximum hat helyet lehet megjelölni (alapképzést, egységes, osztatlan képzést, felsőfokú szakképzést, mesterképzést). Egy jelentkezési helynek számít, ha a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, azaz ha az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési helye és nyelve is azonos, csak a finanszírozási forma tér el.

Ha azok közé tartozol, aki jelentkezett, de nem sikerült bekerülnie egyik megjelölt képzésre sem, vagy már február előtt megtorpantál és nem adtál be jelentkezési lapot, akkor sem késtél le semmiről. Ha a csalódáson sikerült többé-kevésbé túllendülni, érdemes a következő napokban a folytatásra koncentrálni. Július végétől augusztus első feléig ugyanis pótfelvételi eljárás keretében még egyetlen képzési helyre beadhatod a jelentkezésed. Nézd át a képzési kínálatot és dönts ésszerűen a Szent István Egyetem képzései mellett!

Pótfelvételi jelentkezési határidő: 2018. augusztus 6.

Felvételi döntés várható időpontja: 2018. augusztus 24.